Інформаційний день для вчителів партнерських закладів освіти

Центр неперервної освіти «Освіта для сталого розвитку – інтегральне лідерство» > Новини > Інформаційний день для вчителів партнерських закладів освіти

12 грудня 2020 року для вчителів партнерських закладів освіти, було проведено інформаційний день для їх ознайомлення з проєктом Erasmus+ KA2 MoPED – №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Modernization of Pedagogical Higher Education by Innovative Teaching Instruments – MoPED».

Представники академічної групи проєкту ознайомили долучених педагогів з метою та завданнями проєкту, концепцією обладнаного на базі факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва Інноваційного класу (ICR) й розподілу його по зонах, розробленими навчальними курсами. Також у рамках інформаційного дня було реалізоване навчання стосовно використання технологій та підходів при організації дистанційної форми навчання та з можливостями цифрових інструментів для ефективної освітньої та наукової діяльності у межах семінару «Реалізація можливостей цифрових інструментів в організації дистанційної роботи та комунікації зі студентами». Педагогам запропонували долучатись до участі у проєкті та розповсюджувати отримані знання серед колег.